reklama 11B

Vozatajské léto zahájeno v Čakovičkách. Blíží se první vrchol sezony

ikonka

Již za dva týdny se uskuteční jediné mezinárodní závody spřežení konané v roce 2021 na území České republiky. Do té doby se někteří vozatajové setkají ještě v Moravském Krumlově a ve Slatiňanech. Předešlý víkend se konala Zlatá podkova v Čakovičkách.
01.07.2021 09:20  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A
 
Během posledního červnového víkendu proběhlo v Čakovičkách kvalifikační kolo vozatajské Zlaté podkovy. V kategorii jednospřeží vyhrál Karel Nývlt před Janem Minarčíkem a Jiřím Zieglerem. 
 
Ve dvojspřeží vyhrál s velkým náskokem Alexandr Soukup. Ten dokončil soutěž CAN2* dvojspřeží se 102,98 body, zatímco druhý Zdeněk Jirásek jich nasbíral 124,94. Třetí příčku obsadil Vladimír Moudrý se 128,58 body.
 
Začátkem července se konají hobby závody spřežení v Moravském Krumlově. V sobotu 10. července pak bude Národní hřebčín Kladruby hostit ve Slatiňanech jednodenní oficiální závody. 
 
V polovině měsíce je pak na programu jeden z vozatajských vrcholů sezony 2021 – CAI3*-W Nebanice. Přelom července a srpna bude ve znamení kompletních národních soutěží v Tlumačově a od 20. do 22. srpna se v Humpolci koná finále Zlaté podkovy. Humpolec je letos také pořadatelem mistrovství České republiky spřežení, to se uskuteční od 16. do 19. září.
 
Internetová televize EquiTV.cz plánuje živě přenášet ze zmíněných akcí CAI3*-W Nebanice (maraton a parkur), CAN3* Tlumačov (pouze maraton), finále Zlaté podkovy i mistrovství České republiky v Humpolci (maraton a parkur).
 
Ilustrační foto: Josef Malinovský



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE