reklama 11C

Stájová forma Bošovic trvá, Mowaeva veze další francouzské vítězství

ikonka

Čtyřletý valach Mowaeva potvrdil velkou stájovou formu trenéra Václava Luky z posledních týdnů a připsal si vítězství v prodejním classe 3 na all-weather dráze v Deauville. Hnědák stáje Lucky Service je devátým letošním bošovickým vítězem ve Francii.
24.08.2021 17:25  |  Autor: Martin Cáp  |  Rubrika: Dostihy  |   FANCLUB
reklama 12A

V kursu 32:10 odskakující Mowaeva, pro něhož to byl teprve druhý letošní start po delší zdravotní pauze, se v Prix du Couesnon (1300 m, 23 000 eur) dlouho držel v závětří uprostřed osmičlenného pole. Když ho Eddy Hardouin před distancí požádal o zrychlení, valach odpověděl táhlým závěrem a udržel o krk za sebou mocně útočícího outsidera Hur Cata.

V hřebčíně de Magouet narozený hnědák vytěžil při sedmnáctém startu kariéry své páté vítězství, tři z nich se zrodila v českých službách. Jako dvouletý startoval i v grupě 3 a doběhl čtvrtý v listed, od příchodu k Václavu Lukovi je zatím jeho největším úspěchem loňský triumf v classe 1 v Chantilly.

Foto: France Galop, zdroj: Racing Galop




K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE