reklama 11D

Sobotní Gold Tour CSI2*-W v Chuchli byla v režii polských jezdců

ikonka

Třetí závodní den v Chuchle Areně Praha vyvrcholil soutěží CSI2* Big Tour. Na parkuru vysokém 140 centimetrů se v nejlepší formě představili polští reprezentanti, kteří obsadili tři nejvyšší příčky. Nejrychleji a bezchybně dokončil Dawid Kubiak.
01.05.2021 21:05  |  Autor: Kateřina Návojová  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

 
Polská dvojice Dawid Kubiak a Szuler překonala parkur Big Tour s výškou překážek 140 centimetrů v čase 63,44 vteřiny, což se nikomu až do konce soutěže nepodařilo překonat. Nejvíce problémů v soutěži dělal skok v designu české vlajky a mnoho chyb přišlo i na závěrečném oxeru. 
 
Vítězného Poláka doplnili na dekorování další dva jeho krajani, kteří skončili na druhé a třetí pozici. Druhé místo nakonec obsadil s více jak vteřinovou ztrátou Msciwoj Kiecon s klisnou Baika Cot Chat. Naopak mezi druhou a třetí příčkou byl rozestup pouhé čtyři setiny sekundy. O tak malý rozdíl byl pomalejší Jaroslaw Skrzyczynski, který si docválal pro třetí místo s hřebcem Inturido. Jezdec obsadil zároveň i šestou příčku s valachem Exit Remo. 
 
Z českých jezdců se z nejlepšího výsledku těšil Sergei Motygin, který s Dylanem získal pěkné sedmé místo. Bez trestných bodů dokončili tento parkur ještě Mariana Michlíčková s klisnou Claire 159, Aleš Opatrný s Forewerem a Natálie Roučková s valachem Getway W. Jeden trestný bod za překročený čas inkasovala Tereza Veselá s valachem Ferrari. 
 
Foto Kateřina Návojová, CSI2*-W Prague Arena



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE