reklama 11B

Sestry Pokorné zamířily do Itálie. Zahájily účast při CSI San Giovanni

ikonka

V pátek 26. února proběhl první závodní den v italském San Giovanni, kam vyrazily reprezentovat Českou republiku Žaneta a Adéla Pokorné se svými koňmi. O něco lépe se při zahájení dařilo Žanetě, která byla bezchybná v sedle klisny Zairy Caletty.
26.02.2021 18:21  |  Autor: Vojtěch Kroupa  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

Reprezentantky České republiky nastoupily při pátečním zahajovacím dni v italském San Giovanni do soutěže s výškou překážek do 115 centimetrů. Tento parkur překonala bez zaváhání Žaneta Pokorná, která se tím zařadila na jednadvacáté místo s klisnou Zairou Calettou. Dvě chyby v rámci této soutěže zaznamenala sestra Adéla, čímž se s klisnou Casilla-KL zařadila na místo třicáté.  
 
Do dvoufázové soutěže, jejíž skoky dosahovaly výšky 120 centimetrů, byla přihlášena už pouze jedna ze sester, a sice Žaneta. Patnácté místo vybojovala s valachem Cameleon Z, s nímž zapsala čtyři trestné body po jedné chybě ve druhé fázi parkuru. Druhý start přidala tato česká jezdkyně v sedle klisny Hudalmy, s tou však přivezla do cíle soutěže třináct trestných bodů.  

 

Kompletní výsledky naleznete ZDE 

 
Foto: Sibil Slejko Photography 
 
Zdroj: Archiv Žanety a Adély Pokorné   



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE