reklama 11D

Šestnáctiletý Chesall Zimequest a Simon Delestre vyhráli v St. Tropez

ikonka

Ani v šestnácti letech Chesall Zimequest rozhodně nepatří do starého železa. Při mezinárodních skokových závodech CSI5* Hubside Jumping v St. Tropez vyhrál v sedle se Simonem Delestre stopadesátku již ve čtvrtek a další pak v sobotu.
08.05.2021 21:13  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C
 
V sobotní soutěži dotované 51.400 eury ujel francouzský jezdec Simon Delestre s Chesallem Zimequest soupeřům o více jak sedm desetin sekundy. Právě tolik na něj ztrácel druhý Pieter Devos na valachovi Kanabis van de Bucxtale. 
 
Třetí příčka putovala stejně jako ta druhá do Belgie, a to zásluhou Jérome Gueryho na hřebci Grupo Prom Milton. Bezchybné rozeskakování zajela ještě čtvrtá Luciana Diniz s valachem Conchento PS.
 
Foto: Filippo Gabutti
Zdroj: Hubside Jumping



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE