reklama 11A

Sestry Vítkovy pokračují další túrou při CSI Grimaud. Kristina vyhrála

ikonka

Skvěle vstoupila do další etapy mezinárodních parkurových závodů CSI v Grimaud u St. Tropez Kristina Vítek. V sedle desetiletého hřebce Kamirez Van Orchid's dokázala čtvrteční soutěž do 120 centimetrů vyhrát.
15.10.2020 14:07  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

 
Čtvrteční soutěže na výšce 120 centimetrů při CSI v Grimaud u St. Tropez se zúčastnily necelé dvě desítky dvojic. Vítězství vybojovala pro Českou republiku Kristina Vítek v sedle desetiletého hřebce Kamirez Van Orchid's.
 
Bez penalizace dokončila Kristina také s valachem Chicco. Pomalejší čas je však zařadil na 9. místo. Desátá dojela taktéž bezchybně Anna Marie Vítek s LVS Shelby. Anna startovala i v soutěži do 130 centimetrů, v té na Lanosovi obsadila 24. místo, přestože neinkasovala žádný trestný bod. Čistě jela i s klisnou Chacco´s Amke, s níž byla jednatřicátá. Celkem se v této soutěži představilo 87. účastníků. 
 

Kompletní výsledky najdete POD TÍMTO ODKAZEM

 

Foto Hubside jumping



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE