reklama 11C

Niels Bruynseels jezdcem týdne. Vyhrál v St. Tropez dvě Grand Prix

ikonka

Belgický jezdec Niels Bruynseels, jenž je při Global Champions League členem týmu Prague Lions, se stal hvězdou uplynulého víkendu. Ve francouzském St. Tropez – Grimaud vyhrál v sobotu i v neděli Grand Prix. V CSI5* kraloval s klisnou Gancia de Muze.
28.09.2020 18:26  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C
 
Již v sobotu ovládl Niels Bruynseels v sedle klisny Frenchy Vds tříhvězdovou Grand Prix s výškou překážek do 150 centimetrů. Přemožitele nakonec nenašel ani v nedělní Grand Prix nejvyšší kategorie CSI5*.
 
Belgický reprezentant postoupil s čtrnáctiletou klisnou Gancia de Muze do rozeskakování a v konkurenci patnácti dvojic opět nenašel přemožitele. Pro vítězství si dojel další čistou jízdou a v nejlepším čase 39,70 sekundy. 
 
Patnáctý jezdec světového žebříčku svoji klisnu označil za v současné době nejlepšího koně na světě. „Gancia vždy ví, co má dělat a má ráda vítězství. Jediné, co musím dělat, je dobře jezdit. Dnes skákala opravdu velmi dobře a cítil jsem, s jakou lehkostí překonává všechny překážky. Sama o sobě je velmi rychlá a zkušená. Vracíme se na společnou dlouhou cestu, máme k sobě opravdu zvláštní silné pouto,“ pronesl spokojeně Niels Bruynseels.
 
Druhý v nedělní Grand Prix skončil další belgický jezdec Jos Verlooy s valachem Igorem, který byl o půl sekundy pomalejší. Třetí příčku vybojoval další TOP jezdec Alberto Zorsi s valachem Vauban du Trio z Itálie. Světovými jmény zářila i další místa, na nichž se seřadili se svými svěřenci Denis Lynch (IRL), Roger Yves Bost (FRA), Daniel Deusser (GER), Max Kühner (AUT), Marc Houtzager (NED) či Gudrun Patteet (BEL).
 

Kompletní výsledky najdete POD TÍMTO ODKAZEM

 

Foto Marco Villanti / HUBSIDE JUMPING



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE