reklama 11B

Sestry Vítkovy závodí v St. Tropez. Kristina zahájila třetí příčkou

ikonka

Anna a Kristina Vítkovy soutěží v těchto dnech při závodech CSI ve francouzském Grimaud u St. Tropez. Kristina Vítek zahájila čtyřdenní mítink výborným třetím místem s hřebcem Kamirez Van Orchid's v soutěži do 115 centimetrů.
08.10.2020 12:18  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

 
Další díl parkurové série Hubside Jumping v Grimaud – Golfe de St. Tropez probíhá od 8. do 11. října. Hned v první soutěži do 115 centimetrů obsadila mladá česká reprezentantka Kristina Vítek na desetiletém hřebci Kamirez Van Orchid's krásné třetí místo. Od vítězství ji dělily pouze 2,2 sekundy. 
 
Kristina Vitek startovala také na valachovi Chicco 419, s ním parkur překonala také čistě a čas 61,11 jí zařadil na sedmý řádek výsledkové listiny. Desátá dokončila taktéž bez chyby Anna Marie Vitek s klisnou LVS Shelby.
 
Druhá soutěž měla překážky do 120 centimetrů a v té se Kristina Vitek s hřebcem MTF Starpower umístila desátá. Nulu na bodovém kontě měla i Anna Marie Vitek na valachovi Lanoso, čas 61,68 jí zařadil na 13. pozici. 
 
Sestry Vítkovy se účastní soutěží v Grimaud – Golfe de St. Tropez tento i příští víkend. Výsledky můžete sledovat POD TÍMTO ODKAZEM, kde najdete také link na on-line přenos.



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE