reklama 11A

SCM 2022 povedou Vachutka, Marešová, Slavíková, Tomišková a Matuška

ikonka

Česká jezdecká federace informovala o výsledcích výběrového řízení na pozice hlavních trenérů Sportovních center mládeže pro skoky, drezuru, všestrannost, voltiž a koordinátor pro pony. Původně byl poptáván i trenér SCM pro vytrvalost.
04.01.2022 17:00  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D
 
Jedním z požadavků výběrového řízení na pozici hlavního trenéra Sportovního centra mládeže byla kvalifikace trenéra II. třídy s praxí v trvání nejméně 5 let.
 
Skoky povede v roce 2022 Pavel Vachutka, drezuru Lucie Marešová, všestrannost Gabriela Slavíková, voltiž Jana Tomišková a hlavním koordinátorem pro SCM pony se stane Jan Matuška.
 
Jak již bylo dříve zmíněno, Česká jezdecká federace má v záměru zajistit celkem dvanáct provozovatelů SCM v konkrétních lokacích pro zajištění konání nejméně pěti turnusů. Nejméně tři by měly proběhnout v první polovině roku 2022, nejméně dva pak v druhé polovině roku 2022.
 
Samotné turnusy by pak měly být o rozsahu dvou, případně třídenních soustředění sportovní mládeže v jednotlivých sportovních disciplínách. Konkrétně se jedná o skoky (Čechy a Morava), drezuru (Čechy a Morava), všestrannost 1 a 2, voltiž (Čechy a Morava), pony skoky (Čechy a Morava), pony drezuru (Čechy) a vytrvalost. U poslední zmíněné disciplíny zatím ČJF žádného trenéra SCM neuvedla.
 
Ilustrační foto: Kateřina Návojová



Sledujte vysílání EquiTV.cz nebo poslouchejte EquiRadio.cz

 

Přihlaste se k odběru týdenního newsletteru ZDE!

 

Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

FB skupiny Jezdci.cz, EquiTV.cz a EquiRadio.cz

 
Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i prostřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz

FB Jezdci.cz

FB Jazdci.sk

FB EquiTV.cz a EquiRadio.cz


reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE