reklama 11A

Příhoda po drezuře při CCI4*-S ve Strzegomi osmý. Vede Japonec Oiwa

ikonka

V pátek dopoledne zahájila při mezinárodních závodech ve všestrannosti v polské Strzegomi hlavní soutěžní kategorie CCI4*-S, v níž startuje i Miloslav Příhoda s Ferreolusem. V drezuře obdržel od rozhodčích 33,5 bodu, což stačí na průběžné osmé místo.
16.04.2021 15:00  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

 
Kromě Příhody s Ferreolusem mají stejné bodové skóre po další tři jezdci. S 28,3 body vede soutěž CCI4*-S ve Strzegomi po drezuře Japonec Yoshiaki Oiwa s koněm Bart L JRA. Druhý je domácí Matuesz Kiempa s Lassban Radovix, jenž má 31,4 bodů, o tři desetiny více má třetí Andreas Dibowski z Německa, který startuje v sedle FR Corridy. 
 
V tříhvězdové soutěži startují Jaroslav Abík s Madockem a Miroslav Trunda s Trnkou-Ruf. Oba mají za drezuru 39,8 bodů a jsou na průběžné 41. příčce. 
 

Kompletní výsledky najdete POD TÍMTO ODKAZEM

Foto Strzegom Horse Trials



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE