reklama 11D

Pozvolný start Čechů ve Varšavě. Tretera čtrnáctý, Štětina patnáctý

ikonka

Varšava hostí od čtvrtka 22. do neděle 25. července finále Longines Poháru národů Evropské jezdecké federace. Členové reprezentačního týmu vynechali se svými stájovými jedničkami páteční Grand Prix a odstartovali ve stočtyřicítce na čas.
23.07.2021 21:52  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B
 
Druhý vicemistr České republiky Vladimír Tretera s Gangsterem v/h Noddevelt v soutěži do 140 centimetrů nezaznamenal žádný trestný bod a v čase 64,89 skončil čtrnáctý. Hned za ním se umístil Jan Štětina v sedle Gylorda. Ani on nebyl penalizován, čas měl o 31 setin horší než Tretera. 
 
O poznání pomalejší byli Filip Doležal s valachem Coup de Coeur GP Madame Z a Alena Machová na klisně Chacco Bella, byť také dokončili s nulou na bodovém kontě. Časy 74,93 a 75,07 je zařadily na 25. a 26. řádek výsledkové listiny.
 
Jednadvacátou příčku v Grand Prix na výšce 155 centimetrů vybojovala Kateřina Tomanová s Quebecem, jež zapisovala pět trestných bodů. 
 

Kompletní výsledky najdete POD TÍMTO ODKAZEM

 
Foto: se souhlasem Vladimíra Tretery



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE