reklama 11D

Pohárům národů ve Zduchovicích vévodili Němci. Češi na stupních vítězů

ikonka

Od 30. června probíhá v jezdeckém areálu ve Zduchovicích mezinárodní parkurový mítink, jehož páteční program vyvrcholil prostřednictvím Pohárů národů. Ve všech kategoriích zvítězily týmy Německa, česká družstva brala druhá a třetí místa.
02.07.2021 18:10  |  Autor: Vojtěch Kroupa  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

Páteční program CSIO ve Zduchovicích zahájilo již v dopoledních hodinách první týmové klání určené pro kategorii dětí. Dětský Pohár národů ovládl německý tým, který byl bezchybný po obou kolech a ani v rozeskakování němečtí jezdci neinkasovali žádný trestný bod. Do rozeskakování se probojoval tým České republiky II. ve složení Albert Písařík, Kristýna Gutová, Kateřina Benešová a Tereza Abíková. Toto družstvo zaznamenalo pouhé čtyři trestné body a skončilo na místě druhém. S jednou chybou dokončil tým Česká republika I. a pro třetí příčku si při dekorování přišly Rozálie Sovová, Kateřina Růžičková, Anna Marie Dudová a Klára Hlaváčková. 
 
Následoval dvoukolový souboj týmů juniorské kategorie, v němž braly dokonce první dvě příčky týmy Německa. Třetí místo poté patřilo s konečnými šestnácti trestnými body domácím reprezentantům, mezi nimiž byl Viktor Skutecký, Laura Najmanová, Viktorie Žižáková a Kateřina Bubáková. 
 
O závěr pátečního programu na mezinárodní úrovni se postaral Pohár národů vyhrazený mladým jezdcům. I v tomto případě se nejlépe vedlo dvěma německým týmům, které obsadily první dvě pozice. Třetí místo i tentokrát patřilo družstvu z České republiky, a to tvořil Adam Písařík, Anna Held a Nikita Kodadová. 
 
Foto: Josef Malinovský 



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE