reklama 11C

Piggott se nechal očkovat proti Covidu-19. Jako jediný přišel bez hole

ikonka

Žokejská legenda Lester Piggott se koncem ledna nechala očkovat proti Covidu-19. 85letý Piggott, který před třemi lety dostal kardiostimulátor a v poslední době žije ve Švýcarsku, zatím obdržel první dávku vakcíny, potvrdil jeho syn Jamie.
05.02.2021 11:32  |  Autor: Martin Cáp  |  Rubrika: Dostihy  |   FANCLUB
reklama 12D

Podle listu Racing Post šlo všechno hladce. Devítinásobného vítěze britského derby zarazilo jen to, že byl jediným seniorem, který se po očekovacím centru pohyboval bez pomoci hole.

"Tátovi se daří dobře. Situace ve Švýcarsku je naštěstí lepší než ve Velké Británii, ale otec raději neriskuje. Britské dostihy naštěstí naplno běží, takže intenzivně sleduje oba dostihové kanály v televizi," řekl Jamie Piggott.

Foto: Martin Cáp




K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE