reklama 11D

Páteční start CSI v Olomouci s polskou vítězkou. Elite Tour pro Datu

ikonka

Druhý díl Elite Tour během mezinárodních závodů CSI v Olomouci dopadl nejlépe pro polskou dvojici Jagoda Data a Chenet. S náskokem více jak vteřiny předstihla středeční vítězku Adélu Špurkovou. Ta si tentokrát s Be Tender obsadila druhé místo.
18.06.2021 10:18  |  Autor: Kateřina Návojová  |  Rubrika: Sport  |  
FOTOGALERIE
| FANCLUB
reklama 12C

 
Polská jezdkyně Jagoda Data dokončila s valachem Chenet soutěž Elite Tour s výškou překážek 110 centimetrů v čase 58,40 vteřiny. Tento čas nikdo společně s bezchybným výkonem nezvládl překonat. 
 
Druhé místo patřilo České republice zásluhou Adély Špurkové s Be Tender. Jejich čas se zastavil na hodnotě 60,01 sekundy. Elitní trio uzavřela další polská jezdkyně, Bianka Pieta v sedle Coyote Ugly V. 
 
Na dekorování elitní šestice nechyběli ještě další tři čeští jezdci. Čtvrté místo získala Gabriela Kopřivová s Pepsi SG, jen o jednu příčku níže dokončila Karolína Průšová s Laququ. Nejlepší šestici uzavírali Kateřina Růžičková a Hiletton. 
 
Kompletní výsledky a další informace najdete na adrese www.csiolomouc.cz. Po celých pět dnů je možné sledovat on-line přenos prostřednictvím www.equitv.cz, CMH.tv, i-vysílání České televize a stránek pořadatele.
 
Foto: Kateřina Návojová
 
 
 
 
 



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE