reklama 11C

Páteční program v Chuchli zakončila Gold Tour. Soutěž měla dva vítěze

ikonka

Netradiční vyvrcholení na konci pátečního dne CSIO3* v Praze přinesla Gold Tour. Dlouho vedl s časem 30,43 Alexander Zetterman. Tomu se na setinu sekundy vyrovnal poslední startující Constant van Paesschen, a tak má soutěž netradičně dva vítěze.
07.05.2021 20:25  |  Autor: Kateřina Návojová  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A


Na parkuru 140 centimetrů vysokém, který se jel jako dvoufázové skákání, se představilo přes 60 dvojic. Dva jezdci přitom dokončili druhou fázi v totožném času, a to v tom nejlepším. 

Z vítězství se tak radoval Švéd Alexander Zetterman s klisnou Gelatina stejně jako belgický zástupce Constant van Paesschen s klisnou Diaz du Thot.

Třetí místo téměř s dvouvteřinovou ztrátou získal za svůj výkon Andrius Petrovas s valachem Sherlock. Na dekorování elitní šestice jsme měli také jedno české zastoupení. Pěkné šesté místo si s časem 34,27 sekundy zajistila Linda Portychová s hřebcem Copin's Boy.

Kompletní výsledky a další informace najdete na adrese www.csiopraha.cz. Po celé čtyři dny je možné sledovat on-line přenos prostřednictvím EquiTV.cz a stránek pořadatele.

Foto: Kateřina Návojová
 




K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE
function closepop(){ $("body").removeClass("hidescrollbar"); $("#popreklamagal").hide(); $("#popreklama").hide(); }