reklama 11B

Olympiáda táhne. Jezdci.cz měli v červenci přes čtvrt milionu návštěv

ikonka

Červenec 2021 byl pro zpravodajský web Jezdci.cz měsícem s třetí nejvyšší sledovaností za jeho více jak desetiletou historii. Větší návštěvnost byla pouze letos v březnu a v dubnu. Tentokrát jsme přes Google Analytics zaznamenali 251.166 návštěv!
01.08.2021 10:35  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A
 
Vysoký byl i počet prohlédnutých stránek, těch bylo v červenci 428.988, což je velmi podobné číslo, jako v dubnu 2021, kdy však celkový počet návštěv na Jezdci.cz byl téměř 280 tisíc. 
 
Vůbec nejvyšší sledovanost měl tento zpravodajský web o koních a jezdectví v březnu letošního roku, kdy počítadlo naměřilo 321.172 návštěv a 489.477 prohlédnutých stránek. 
 
Počet unikátních návštěvníků se dlouhodobě pohybuje nad stotisícovou hranicí, avšak ve zmíněných jarních měsících dokonce překračoval 150 tisíc uživatelů.
 
Od začátku roku 2021, tedy za sedm měsíců, již mají Jezdci.cz přes 1,5 milionu návštěv a 2,5 milionu prohlédnutých stránek. 
 
„V uplynulém měsíci se na vysoké sledovanosti jednoznačně projevilo podrobné zpravodajství o olympijských hrách, kterých se v těchto dnech účastní hned šest českých jezdců. V této souvislosti očekáváme, že podobně úspěšný by mohl být i srpen, neboť nás čeká ještě velmi zajímavý olympijský týden a poté ještě dozvuky olympijské účasti,“ uvedl Josef Malinovský, jednatel společnosti Equinet s.r.o., která je provozovatelem webu Jezdci.cz.
 
Ilustrační foto: FEI / Christophe Taniére



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE