reklama 11D

Jezdci.cz měli v březnu 2021 rekordní sledovanost: 321.172 návštěv

ikonka

Zpravodajský web Jezdci.cz opět překonal absolutní rekord ve sledovanosti během jednoho kalendářního měsíce. V březnu 2021 zaznamenal dle Google Analytics 321.172 návštěv a bezmála půl milionu prohlédnutých stránek.
01.04.2021 14:00  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12B
 
V říjnu loňského roku oslavil web Jezdci.cz deset let od spuštění a právě rok 2020 byl rekordní v nejen v celkové sledovanosti. Hned čtyřikrát byl pokořen rekord v počtu návštěv za kalendářní měsíc. Celkem vloni stránkami prošlo bezmála 700 tisíc uživatelů a ti vytvořili dva miliony návštěv s třemi a půl miliony prohlédnutých stránek.
 
„Obecně se dá konstatovat, že sledovanost webu Jezdci.cz roste velmi stabilně a vytrvale. Loňský rok však byl výjimečný v mnoha ohledech a stejně jako pro celou řadu dalších on-line médií i pro nás byl ve znamení výrazného růstu návštěvnosti,“ říká Josef Malinovský, jednatel společnosti Equinet s.r.o., která je provozovatelem Jezdci.cz. 
 

Čtěte také: Zvláštní rok 2020. V mnohém však byl pro Jezdci.cz a EquiTV.cz úspěšný

 
„Samo o sobě to však není jen o tom, že lidé tráví více času na internetu, hraje v tom roli více faktorů a samozřejmě tím podstatným je obsah. Ten vytváří náš skvělý redakční tým, do něhož patří např. Martin Cáp, Vojtěch Kroupa, Lucie Spiwoková a Pavlína Záhorová, ale také další externí spolupracovníci. Tímto bych rád veřejně všem kolegům poděkoval za jejich skvělou práci,“ pokračuje Malinovský.
 
Březen 2021 byl důkazem, že i když se všechno tzv. uzavře a nekonají se téměř žádné jezdecké akce, tak život u koní neutichá. Silných témat tentokrát bylo více než dost – od aktuální situace kolem virových onemocnění u koní i lidí, přes dopingové kauzy, olympijské plány, ale také mnoho zajímavých lidských a koňských příběhů.
 
Měsíční návštěvnost mohou výrazně ovlivnit příspěvky, které ve společnosti silně rezonují. V březnu 2021 hned dva články zaznamenaly přes 30.000 čtenářů, další dva se přiblížily k hranici 20.000 zhlédnutí a přes 10.000 se jich přehouplo ještě více. Dohromady jsme zaznamenali 321.172 návštěv od 166.791 uživatelů, kteří si prohlédli skoro půl milionu stránek. 
 

Psali jsme: Deset témat na Jezdci.cz, která v roce 2020 zasáhla desetitisíce lidí

 
„Je to pro nás překonání další vysněné mety a zároveň důkaz, že jsme jdeme správným směrem. Velmi nás těší, že z původně komunitního webu se stalo v desetimilionové zemi všeobecně známé médium zaměřené na jezdectví, dostihy a vše kolem koní. Stali jsme se také zcela běžně citovaným zdrojem pro tzv. mainstreamová média, čímž výrazně přispíváme k propagaci tohoto odvětví v České republice,“ říká Josef Malinovský.
 
Zároveň však dodává neméně podstatnou skutečnost: „S tímto úspěchem bohužel občas souvisí i některé negativní faktory, jako jsou např. stále zvyšující se snahy na ovlivňování toho, o čem máme, resp. nemáme psát. Můžeme však našim čtenářům přislíbit, že nadále zůstaneme nezávislým a nestranným médiem, které bude přinášet pravdivé, objektivní a vyvážené zpravodajství. Provozování médií je pro nás službou veřejnosti, nikoliv nástrojem vlivu. Děkujeme všem za vytrvalou přízeň, budeme na sobě dál usilovně pracovat, abychom si jí udrželi a v rámci možností jsme do budoucna opět řady našich pravidelných i občasných návštěvníků rozšiřovali.“
 
Ilustrační foto: Josef Malinovský

Kudy vede nejčastěji vaše cesta na Jezdci.cz?

celkem hlasů: 17

Hlasování skončilo.

Chodím přímo na www.jezdci.cz 8 / 47.06%
Přes sociální sítě 6 / 35.29%
Přes Google.com 1 / 5.88%
Přes Seznam.cz 2 / 11.76%
Přes jiné stránky či vyhledávače 0 / 0%



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE