reklama 11D

MS jednospřeží pokračuje. Bejr se Sedlinskou se již těší na maraton

ikonka

V pátek od 12:00 zahájí terénní zkouška mistrovství světa jednospřeží ve francouzském Pau. Trasu maratonu si důkladně ve čtvrtek prošli i dva čeští reprezentanti Markéta Sedlinská a Daniel Bejr. „Projít kurz vyžaduje dost času,“ uvedla Sedlinská.
22.10.2020 22:35  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

 
Markéta Sedlinská s klisnou Conversano XIII-14 odstartuje do maratonu mistrovství světa jednospřeží ve francouzském Pau v pátek ve 13 hodin a 20 minut. O čtyři minuty později se za ní vydá i druhý český vozataj Daniel Bejr s koněm Sheldon Cooper.
 
Čtvrtek naši reprezentanti sledovali drezury zbytku startovního pole a prošli si také všechny překážky maratonu. „Hned jak spadnul stres z příprav na naše drezury, tak jsme s nadšením ve středu i ve čtvrtek sledovali jízdy svých soupeřů. Některé výkony byly skutečně krásné a motivující. Většinu volného dne jsme pak věnovali přípravě na páteční maraton. Překážky jsou daleko od sebe a projít jejich kurz vyžaduje dost času. Velmi fascinující je také sledovat přípravy militaristů. Myslím, že jsem ráda za naše překážky, když vidím ty jejich skoky,“ svěřila se Markéta Sedlinská.
 

Veškeré startovní a výsledkové listiny najdete POD TÍMTO ODAKZEM

 




K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE