reklama 11B

MČR spřežení Humpolec: Po drezurách vedou Nesvačil, Coufalík a Brixová

ikonka

V Humpolci probíhá od čtvrtka mistrovství České republiky spřežení 2021. V královské kategorii čtyřspřeží se nejvíce vydařila drezurní zkouška Radku Nesvačilovi. S rozdílem deseti trestných bodů je za ním Petr Vlašic.
17.09.2021 18:54  |  Autor: Vojtěch Kroupa  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B
V pátek 17. září pokračovalo v Humpolci druhým dnem mistrovství České republiky spřežnení. Nejtěžší kategorii čtyřspřeží vede po drezurách Radek Nesvačil s 45,12 trestnými body. Jako druhý v pořadí dokončil úvodní část mistrovské soutěže Petr Vlašic, jenž od rozhodčích obdržel 55,84 trestných bodů. Třetí příčku si se svými koňmi drží Jaroslav Jandl, který zaznamenal 79,01 trestných bodů. 
 
Nejlépe se svým dvojspřežím zajel drezurní zkoušku Václav Coufalík s bodovým skóre 48,38. Tomuto výsledku se velmi přiblížil prozatím druhý Jaroslav Petřek, jehož bodový příděl měl hodnotu 48,71 a průběžně třetí v této kategorii je Jaroslav Juráň, jenž přidal 49,71 trestných bodů. 
 
Jednospřeží vede po drezuře Alena Brixová s 44,48 trestnými body před průběžně druhou Markétou Sedlinskou. Ta má 45,77 bodů. Třetí nejlepší výkon předvedl Jiří Ziegler, za drezurní úlohu obdržel 46,15 trestných bodů. V kategorii dvojspřeží pony se nejlépe vedlo Šárce Komínkové. Za ní se umístil Erik Zuvač a třetí je aktuálně Ladislav Procházka. 
 
V sobotu vozatajský šampionát pokračujem maratonem, který bude stejně jako nedělní parkur vysílat živě internetová televize EquiTV.cz. 
 
Ilustrační foto: Josef Malinovský



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE