reklama 11D

Kateřina Veselovská vyhrála Velkou cenu Hořovic. Jediná jela čistě

ikonka

Takový průběh Velké ceny Hořovic asi čekal málokdo. Do finále pohárové soutěže v neděli 19. září postupovala jediná účastnice bez penalizace. Byla jí Kateřina Veselovská s Celanem S, která nakonec čistou jízdu zopakovala a zaslouženě zvítězila.
19.09.2021 20:45  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

 
Kromě Kateřiny Veselovské s Celanem S nechybovali v základním parkuru Velké ceny Hořovic ani Ondřej Nágr s D.Amelusinou a Nikola Bielíková v sedle Carisona. Ti ale inkasovali jeden trestný bod za čas. Nágr k němu přidal dalších dvanáct a skončil tak desátý, zatímco Bielíková zajela napodruhé s nulou na bodovém kontě a skončila tak druhá za Veselovskou. 
 
Na stupně vítězů se dostala ještě Mariana Michlíčková, jež s Quiete inkasovala čtyři trestné body v úvodu soutěže, ale ve finále byla ze všech nejlepší. Stejné bodové skóre zaznamenali při obou parkurech Jaroslav Jindra a Snail. Skončili tak čtvrtí. Pokaždé nejrychlejší výkony předváděl Kamil Papoušek s Great Feelingem 1, jenže vždy jednou chyboval a osm trestných bodů jej zařadilo na páté místo. 
 
Na dekorování nechyběli kromě již zmíněných Alžběta Vojtková s Catarem 1, Marek Klus s Largem 18, Mariana Michlíčková s Human Leaque a Anna Helebrantová s Cikaddo. Český skokový pohár 2021 čeká již pouze finálový mítink v Martinicích u Březnice, který proběhne v následujícím týdnu.
 
Foto: Martina Burianová, poskytl Aleš Suchánek / ČSP



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE