reklama 11C

Matěj Kotalík vítězem Velké ceny eLED. Na Ptýrově bylo v ochozech plno

ikonka

Tradičně výborná atmosféra a plné ochozy kolbiště doprovázely ptýrovskou Noční velkou cenu eLED. Jejím vítězem se stal Matěj Kotalík v sedle Cesana V, který stejně jako další tři dvojice dokázal překonat základní parkur i finále bez penalizace.
21.08.2021 23:50  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |  
VIDEO
| FANCLUB
reklama 12A

 
Posledním startujícím ve finále Noční velké ceny eLED v Ptýrově u Mnichova Hradiště byl Jan Chýle s Abdulahem B, který předvedl nejlepší výkon v základní části soutěže. Přestože opět předvedl bezchybnou jízdu, od vítězství jej dělily více jak dvě sekundy a skončil až pod stupni vítězů na čtvrté příčce. 
 
Třetí byl Přemysl Adam s Cachasem, druhá Jana Francová a Quinzo Z. Ta zaostávala za vítězem jen 24 setin. Čas Matěje Kotalíka s Cesanem V byl 54,22 sekundy.
 
V soutěži s výškou překážek 145 centimetrů a dotací 150.000 Kč odstartovalo 23 dvojic a devět z nich nezaznamenalo na základním parkuru žádný trestný bod. S jednou chybou postupoval do finále pouze Patrik Majher s Unikatem MJ, jenž nakonec skončil osmý před Jaroslavem Jindrou v sedle Cornets Ninji a Hanou Pokornou s Kyril. 
 
Tři dvojice po bezchybném úvodu zaznamenalo na zkráceném kurzu jednu chybu a skončily na pátém až sedmém místě. Tvořili je Ondřej Zvára a Quimero-M, Jiří Skřivan a Holland TN, František Stružinský a Bob Saint Clar. 
 
Foto: Josef Malinovský
 
 



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE