reklama 11A

Černá perla ČSP. Sledujte Noční Velkou cena eLED živě na EquiTV.cz

ikonka

Ve dnech 18. až 21. srpna se koná v Ptýrově u Mnichova Hradiště již osmé kolo Českého skokového poháru, jehož vrcholem bude v sobotu od 21:00 hodin Noční Velká cena eLED. Průběh této atraktivní soutěže pod světly reflektorů odvysílá živě EquiTV.cz.
19.08.2021 08:15  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |  
ŽIVĚ
| FANCLUB
reklama 12D
 
Vrcholná soutěž pohárového mítinku na Farmě Ptýrov je zcela výjimečná tím, že se koná vždy v nočních hodinách za umělého osvětlení, které vytváří zcela unikátní atmosféru. 
 
Tu tentokrát okusí nejen Miloslav Příhoda, který se nedávno vrátil z Tokia, ale třeba také Jiří Skřivan, který zdejší Velkou cenu dokázal vyhrát v roce 2011. Soupeřit ale bude muset také s Jaroslavem Jindrou, jenž je aktuálně na třetí příčce žebříčku ČSP.
 
Mezi dalšími přihlášenými dvojicemi jsou např. Přemysl Adam, Rudolf Doležal, Jana Francová, Matěj Kotalík, Patrik Majher, Hana Pokorná, František Stružinský, Martin Šoupal a další.
 
Přímý přenos internetové televize EquiTV.cz začne v sobotu 21. srpna od 20:45 hodin, tj. 15 minut před plánovaným začátkem Velké ceny. 
 

LIVE STREM můžete sledovat NA TÉTO STRÁNCE

Výsledkový servis najdete v JIS ČJF

 
Foto: Josef Malinovský



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE