reklama 11B

Hubáčková vyhrála v Šamoríně i do třetice. Další triumf přidala Vášáryová

ikonka

Veleúspěšný výjezd mají za sebou české drezurní jezdkyně v mládežnických kategoriích. Během druhého dubnového víkendu excelovaly při CDI v Šamoríně. V nedělním programu dovršila Alice Hubáčková hattrick a vyhrála i Johana Vášáryová.
14.04.2024 17:12  |  Autor: Lucie Spiwoková  |  Foto: poskytla Hana Vášáryová  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

 

Johana Vášáryová absolvovala v neděli 14. dubna v rámci túry pro mladé jezdce úlohu volnou úlohu a spolu s valachem Silky Moves předvedla výkon, který rozhodčí ocenili známkou 74,892 procenta. O více než jedno procento za ní pak dojela rakouská jezdkyně Valentina Friedl na Korefanovi. Třetí místo patří maďarské dvojici Rebeka Kis a Leopold.
 
V této rundě závodila také další česká jezdkyně Viktorie Kudelová, která za jízdu v küru obdržela bezmála 69,5 procenta.
 
V kategorii dětí od začátku závodů zářila Alice Hubáčková. V nedělní úloze sedlala oldenburského valacha jménem Versailles. Stejně jako v předchozích dvou dnech s ním nenašla přemožitele a se známkou přes 78 procent dovršila hattrick.
 
Vysoké hodnocení dostala i druhá Jasmína Vášáryová na valachovi Friday I´m In Love. Zapsala přes 76 procent. Třetí dojela Maďarka Orsolya Anna Czérna na Felixovi a čtvrté místo patřilo Anně Mileně Appeltové s Firestonem.
 

Kompletní výsledky naleznete ZDE




Veškerý obsah na webech Jezdci.cz, EquiTV a EquiRada je dostupný zdarma. Kvalitní materiály ovšem něco stojí a příjmy z reklamy chod redakce plně nepokryjí. Příspěvkem 100 Kč podpoříte naši autorskou tvorbu a získáte 1 měsíc členství ve fanclubu. Další podrobnosti najdete POD TÍMTO ODKAZEM.

Komunity na síti

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i prostřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz

FB Jezdci.cz

FB Jazdci.sk

FB EquiTV.cz a EquiRadio.cz


reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE