reklama 11C

Šamorín patří Češkám. V kategorii CDICh posbíraly čtyři nejvyšší příčky

ikonka

Česká drezura v mládežnických kategoriích je v posledních letech na vzestupu. Dalším úspěšným mítinkem jsou mezinárodní závody CDI v Šamoríně, kde se daří jezdkyním v kategorii dětí a také v úvodní úloze pro mladé jezdce.
12.04.2024 20:05  |  Autor: Lucie Spiwoková  |  Foto: poskytla Hana Vášáryová  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

 

Slovenský Šamorín je ve dnech 12. až 14. dubna dějištěm mezinárodních drezurních závodů CDI. České barvy jsou zastoupeny v mládežnických kategoriích a v první den akce byly vysoko.
 
Hlavně úloha v rámci CDICh pro děti se stala záležitostí Češek. Vítězkou se stala Alice Hubáčková, která v sedle ryzáka jménem Versailles zapsala 78,500 procenta. Stejná jezdkyně brala také druhé místo, a to s valachem Dieu D´Amour. Na třetí příčce dokončila Jasmína Vášáryová s oldenburským hnědákem Friday I´m In Love a další umístěnou byla Anna Milena Appeltová s plemeníkem Firestonem.
 
V početné konkurenci v kategorii mladých jezdců uspěla Johana Vášáryová, která s ryzákem Silky Moves obsadila druhé místo. 
 
Úlohou nejvyšší úrovně v rámci pátečního programu byla Grand Prix, v níž Česko zastoupení nemělo. První místo brala se známkou přes 70 procent Simone Pearce v sedle klisny All We Need. Australanka patří k špičkovým jezdkyním, loni byla sedmá ve finále Světového poháru v Omaze.



Veškerý obsah na webech Jezdci.cz, EquiTV a EquiRada je dostupný zdarma. Kvalitní materiály ovšem něco stojí a příjmy z reklamy chod redakce plně nepokryjí. Příspěvkem 100 Kč podpoříte naši autorskou tvorbu a získáte 1 měsíc členství ve fanclubu. Další podrobnosti najdete POD TÍMTO ODKAZEM.

Komunity na síti

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i prostřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz

FB Jezdci.cz

FB Jazdci.sk

FB EquiTV.cz a EquiRadio.cz


reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE