reklama 11D

Do třetice česká hymna. Páteční EY Cup CSI2*-W Olomouc pro Svobodovou

ikonka

Hlavní páteční soutěží mezinárodních závodů CSI2*-W v Olomouci byla v pátek 18. června skoková soutěž EY Cup pro jezdce do 25 let. Na parkuru do 140 centimetrů si nejlépe vedla Tereza Svobodová, která tím zajistila v pátek již třetí české vítězství.
18.06.2021 16:19  |  Autor: Kateřina Návojová  |  Rubrika: Sport  |  
FOTOGALERIE
| FANCLUB
reklama 12B

 
Česká jezdkyně Tereza Svobodová sedlala při pátečním European Youngster Cupu v Olomouci s výškou překážek do 140 centimetrů klisnu Britanii a dokončila s ní ve výborném čase 63,73 vteřiny. To ji společně s bezchybnou jízdou vyneslo vítězství. 
 
Našly se sice rychlejší dvojice, ale jejich konto bylo nakonec zatíženo minimálně jednou chybou, která je připravila o umístění na předních místech. 
 
Z druhého místa se radovala německá reprezentantka Pheline Ahlmann s hřebcem Dialo, která dosáhla na čas 64,03 vteřiny. I třetí příčka putovala do Německa, a to zásluhou Larissy Mühling s valachem Calvaro Blue. 
 
Tato soutěž měla ryze česko-německé slavnostní vyhlášení. Další tři dekorované pozice totiž patřily opět českých reprezentantům. Ze čtvrté příčky se radoval Oliver Písařík s valachem Forever a páté místo obsadila Mariana Michlíčková s valachem Leeve Jung 2. Elitní šestici pak uzavřela Tina Laryšová v sedle hřebce Lord Ludger. 
 
Kompletní výsledky a další informace najdete na adrese www.csiolomouc.cz. Po celých pět dnů je možné sledovat on-line přenos prostřednictvím www.equitv.cz, CMH.tv, i-vysílání České televize a stránek pořadatele.
 
Foto: Kateřina Návojová
 
 
 



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE