reklama 11D

Bez FEI registrace nelze přihlásit jezdce a koně na mezinárodní závody

ikonka

ČJF připomíná, že jezdci, kteří se hlásí na mezinárodní závody, musí mít prodloužené přes Jezdecký informační systém FEI registrace pro jezdce a koně. Nelze přihlásit jezdce ani koně, který nemá platnou FEI registraci (+ FEI passport) na daný rok.
23.02.2021 20:24  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C
 
Není tedy vhodné poslat přihlášku a teprve pak řešit tyto registrace. „Ve velkém množství přihlášek během sezony nelze hlídat, zda je již registrace prodloužená či nikoli. Předejde se tak případnému neodeslání přihlášky,“ upozorňují zástupci České jezdecké federace prostřednictvím oficiálních internetových stránek.
 
Přihláška musí být srozumitelná a musí obsahovat: název závodu, datum konání, jméno jezdce, jméno koně (je dobré uvést i číslo FEI passportu) a kategorii (1*, 2*, junioři, děti atd.)
 
U disciplín, které jsou hlášeny přes FEI entry system, lze kontrolovat stav přihlášky prostřednictvím aplikace v telefonu, která je volně k dispozici na Google Play nebo Apple Store. „Přihlášení do této aplikace je pomocí vašeho FEI ID a e-mailu, kam je vám zasláno přístupové heslo. V této aplikaci je možnost sledovat kam a s jakými koňmi je jezdec přihlášen a přijetí či nepřijetí přihlášky,“ dodávají zástupci České jezdecké federace.
 
Ilustrační foto Kateřina Návojová



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE