reklama 11C

Sbírka pro Lucku vynesla milion. Moc všem děkuji, vzkazuje Melmerová

ikonka

K 31. lednu bude ukončena veřejná sbírka pro bronzovou medailistku z loňského parkurového mistrovství starších juniorů Lucii Melmerovou, která krátce po šampionátu prodělala těžký úraz. Jen pár hodin před koncem byla překonána částka 1 milionu Kč!
31.01.2021 19:30  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C
 
Sbírka České jezdecké federace ve prospěch parkurové jezdkyně Lucie Melmerové končí velkým úspěchem. V neděli 31. ledna, tedy jen pár hodin před tím, než by se měla oficiálně uzavřít, na transparentním účtu u ČSOB bylo 1.003.864,36 Kč
 
Milionovou částku překonal desetitisícový příspěvek od Radima Skuteckého. Dárců bylo za zhruba šest týdnů několik stovek a někteří přispěli i mimo tento veřejný projekt. 
 
„Je to neskutečné, moc si toho vážíme a všem moc děkujeme. Jezdecká veřejnost je naprosto úžasná,“ říká Lucky maminka Lenka Melmerová, která své dceři ihned po pádu s koněm poskytovala první pomoc. 
 

PSALI JSME: Resuscitovala mě máma. Chci se na koně alespoň posadit, říká Melmerová

 
Rekonvalescence po impresivní zlomenině lebky bude probíhat ještě dlouho, a tak se finance jistě hodí. „Určitě bychom peníze chtěli využít hlavně na rehabilitace, případně i nějaké lázeňské pobyty apod. Uvidíme, co vše bude hradit pojišťovna a co budeme muset financovat sami. Je to ještě běh na dlouhou trať,“ prozradila Lenka Melmerová. 
 
Proces zotavování navíc zbrzdil zánět slepého střeva, který Lucka nedávno prodělala. „Cítím se již lépe, ale mrzí mě, že teď nemohu tolik rehabilitovat,“ uvedla. Všichni každopádně pevně doufají, že se její zdravotní stav bude nadále zlepšovat a brzy si splní sen, znovu se posadit do sedla svých koní. „Ještě jednou díky všem za podporu, moc si toho vážím,“ vzkazuje Lucie.
 
Foto Lucie Maršíková (archiv Lucie Melmerové)



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE