reklama 11B

Ben Maher a Explosion W vítězové Rolex Grand Prix CSI5* ve Windsoru

ikonka

Další senzační vítězství si připsala dvojice Ben Maher a Explosion W. Při CSI5* ve Windsoru před domácím publikem nenašla přemožitele v Rolex Grand Prix a dojela si tak pro výhru 125.000 eur. Na stupních vítězů nechyběli dva švýcarští jezdci.
04.07.2021 22:11  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B
 
Švýcarové Steve Guerdat a Martin Fusch pořadím v nedělní Rolex Grand Prix při CSI5* v britském Windsoru kopírovali stav světového žebříčku. Guerdat totiž v sedle valacha venard de Cerisy skončil druhý a Fuch s Clooney 51 třetí. 
 
Nestačili pouze na Bena Mahera s Explosionem W, jenž je aktuálně v Longines FEI žebříčku „až“ čtvrtý za zmíněnými švýcarskými jezdci. 
 
Do rozeskakování Velké ceny postoupilo deset dvojic a sedm z nich zopakovalo bezchybný výkon. Dalšími jezdci, kteří udrželi se svými koňmi nulu na bodovém kontě, byli Švéd Henrik Von Eckermann, Ital Lorenzo de Luca a také ještě Britové Harry Charles a Emily Moffitt.
 

Kompletní výsledky jsou k nahlédnutí POD TÍMTO ODKAZEM

 
Foto: Royal Windsow Horse Show
Zdroj: tiskový servis Royal Windsow Horse Show
 
 



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE