reklama 11A

Belgičan Constant van Paesschen v pražské Gold Tour CSIO3* neporažen

ikonka

Všechny tři soutěže v rámci Gold Tour při CSIO3* CET Prague Cup ovládl belgický reprezentant Constant van Paesschen. Po čtvrteční výhře a pátečním děleném prvním místě si jezdec připsal s klisnou Diaz du Thot výhru i v neděli.
09.05.2021 15:31  |  Autor: Kateřina Návojová  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

 
Nedělní Gold Tour se jela na parkuru 145 centimetrů vysokém a soutěž hodnocená na čas byla započítávána i do Longines žebříčku Mezinárodní jezdecké federace. Třetí vítězství s klisnou Diaz du Thot zaznamenal Constant van Paesschen, který zapsal čas 56,89 vteřiny. 
 
Přestože se málokdy stává, že by se našli dva jezdci na předních místech s totožným časem, v Chuchli se to podařilo v neděli podruhé. Zatímco páteční Gold Tour měla dva vítěze, nedělní Gold Tour měla dvě druhá místa. S časem 57,80 dokončil Pieter Clemens s valachem Agadance Van 'T Gelutt Z i Alexander Butler s hřebcem Chilli B. 
 
Nejlepší český výsledek zaznamenala tentokrát Linda Portychová s hřebcem Copin's Boy. Bezchybná jízda s časem 62,80 sekundy jim zajistila desátou příčku ve výsledkové listině. 
 
Kompletní výsledky a další informace najdete na adrese www.csiopraha.cz. Po celé čtyři dny je možné sledovat on-line přenos prostřednictvím EquiTV.cz a stránek pořadatele.
 
Foto: Kateřina Návojová
Kopírování a šíření informací vč. fotografií je pro novináře oficiálně povoleno!



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE