reklama 11D

Aleš Opatrný s Carmanem vládl na domácím kolbišti v Hořovicích při ČSP

ikonka

Sobotní program pohárových závodů v Hořovicích vyvrcholil parkurem stupně ST** na čas, v němž si vychutnal vítězství domácí jezdec Aleš Opatrný s jedenáctiletým valachem Carmanem. Jen 29 setin za ním skončila Mariana Michlíčková a Leeve Jung 2.
18.09.2021 21:01  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C
 
Bezchybné výkony předvedli v sobotním ST** v Hořovicích ještě Kateřina Veselovská s Celanem S a Marek Klus s Tenerifes. Stejný jezdec v sedle Larga 18 inkasoval jeden trestný bod za čas a skončil pátý. 
 
Po dvou trestných bodech pak měli Nikola Bielíková s Quite Right, Aleš Opatrný v sedle Forewera 1, ale také Jitka Prach Opatrná s Jersy. Ze všech nejrychlejší byl Kamil Papoušek v sedle Lokiho 1, ale inkasoval čtyři trestné body za jednu chybu.
 
Ilustrační foto: Zenon Kisza



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE
function closepop(){ $("body").removeClass("hidescrollbar"); $("#popreklamagal").hide(); $("#popreklama").hide(); }