reklama 11A

Akce pod hlavičkou ČJF se rozjíždějí. Prosincové ZZVJ a další zkoušky

ikonka

Ve čtvrtek 3. prosince se Česká republika tzv. přepnula do 3. stupně Protiepidemického systému (PES) a tak Česká jezdecká federace opět umožňuje pořádání některých akcí, byť ve speciálním režimu. Konat se budou např. ZZVJ, SCM, zkoušky a soustředění.
03.12.2020 13:29  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D
 
V Jezdeckém informačním systému ČJF jsou již na neděli 6. prosince naplánované Zkoušky základního výcviku jezdce (ZZVJ) ve Svržně, kterým předchází v sobotu přípravná část. V Mariánských Lázních by pak 11. a 12. prosince mohly proběhnout Zkoušky instruktorů. 
 
V sobotu 12. prosince je vypsaný v Kolesech Kurz pro nové rozhodčí nebo Kurz a zkoušky stewardů. Ve stejný den by se měly konat tréninky v rámci Sportovního centra mládeže (OPP) v Děpoltovicích a ve Velké Polomi. 
 

PSALI JSME: ČJF vydala pravidla pro své akce navazující na Protiepidemický systém

 

V termínové listině lze najít i skokové soustředění s Jaroslavem Jindrou. To by mělo proběhnout 12. a 13. prosince v Dubenci. Další soustředění mají v naplánovaná v JISu na začátek roku 2021 Marek Klus, Daniel Voksa, Mariana Broucher, Jaroslav Jindra a další.
 
Prvními oficiálními závody v sezoně 2021 by měl být vozatajský Zimní jezdecký pohár v Hradištku u Sadské, který se uskuteční v sobotu 30. ledna. Parkurová část tohoto seriálu naváže o týden později, tj. 6. února, v Královicích u Slaného.
 
Veškeré akce najdete na adrese www.jezdectvi.org v sekcích „kalendář závodů“ a „vzdělávací akce“.



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE
function closepop(){ $("body").removeClass("hidescrollbar"); $("#popreklamagal").hide(); $("#popreklama").hide(); }