reklama 11D

Galavečer ČJF v roce 2021 nebude. Jezdce a koně roku vyberou komise

ikonka

Výkonný výbor České jezdecké federace se rozhodl neuspořádat v roce 2021 galavečer ČJF spojený s vyhlašováním jezdců a koní rok ve všech zastřešovaných disciplínách. Důvodem je nejistá prognóza výboje nákazové situace v České republice.
25.11.2020 09:00  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12A
 
Jak vyplývá ze zápisu z listopadového zasedání Výkonného výboru ČJF, oficiální galavečer této zastřešující organizace jezdeckého sportu v České republice v roce 2021 neproběhne. Původně se měl uskutečnit 23. ledna, a to i s ohledem na skutečnost, že o týden později by měla začít nová sezona.
 
Zástupci České jezdecké federace uvažovali o několika variantách galavečeru, při němž bývají tradičně vyhlášeni jezdci a koně roku. Několik let se konaly v Národním domě na Vinohradech v Praze. Tyto prostory však tentokrát ve hře nebyly.
 
Generální sekretář ČJF Jiří Strejček sdělil členům Výkonného výboru aktuální informace o uvažovaných prostorech pro Galavečer ČJF. Po dohodě s Českou obcí sokolskou byla v Michnově paláci prodloužena opce na pronájem prostor v termínu 23. ledna 2021. Zvažováno bylo také propojení Galavečera ČJF s akcí Koně na Žofíně. Ta však dle zápisu VV ČJF pravděpodobně proběhne až v prosinci 2021. Další z variant byla Petrof Gallery v Hradci Králové, ta je však aktuálně uzavřena a termín 23. ledna 2021 je obsazený.
 
Výkonný výbor ČJF se následně rozhodl Galavečer ČJF 2021 nepořádat, a to s ohledem na nejistou prognózu vývoje situace v České republice a na dosud platná omezení pořádání hromadných akcí. Vyhlášení vítězů v jednotlivých kategoriích proběhne po obdržení výsledků od komisí disciplín. 
 
Zdroj: Zápis ze zasedání VV ČJF
Foto Kateřina Návojová



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE