reklama 11C

MČR 2021 dětí, juniorů a ml. jezdců až na konci srpna. Kolidovalo s ME

ikonka

Česká jezdecká federace původně oznámila termín mistrovství České republiky dětí, juniorů a mladých jezdců pro rok 2021 na termín od 22. do 25. července. V tomto termínu se však má uskutečnit také mistrovství Evropy těchto kategorií.
14.11.2020 20:43  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A
 
Z původně avizovaného termínu se republikový šampionát dětí, juniorů a mladých jezdců, který se má uskutečnit již podruhé za sebou v areálu Chuchle Areny Praha, posunul na 26. až 28. srpna. 
 
V termínu 18. až 25. července má totiž portugalská Vilamoura hostit shodou okolností mistrovství Evropy pro stejné věkové kategorie. A jelikož se dá očekávat, že se tam naši nejlepší mladé parkurové naděje vypraví, domácí šampionát musel ustoupit. Odehraje se tak až na samém konci letních prázdnin.
 

PSALI JSME: CSIO Zduchovice 2021 se přesouvá. Proběhne až začátkem července

Mistrovství České republiky jezdců do 25 let a seniorů proběhne v Equine Sport Centru Olomouc od 15. do 18. července. 
 
V těchto dnech nejde o první změnu termínu v seznamu významných parkurových akcí plánovaných na rok 2021. Provozovatelé Jezdeckého centra Zduchovice v pátek 13. listopadu oznámili změnu termínu oficiálních mezinárodních závodů CSIO 2021 pro děti, juniory a mladé jezdce. Původně se závody měly konat od 6. do 9. května. Posunuty byly o dva měsíce na 1. až 4. července
 
Zdroj: Jezdectvi.org, FEI.org
Ilustrační foto: Zenon Kisza – www.fotokisza.com



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE