reklama 11A

Živě: Hledá se zimní královna. Sledujte dostihy v Karlových Varech

ikonka

Dostihová sezona na závodišti Karlovy Vary - Dvory se nachýlila ke svému závěru. V neděli 19. září vyvrcholí dobře obsazenou Cenou zimní královny DS Pegas. Přímý přenos z celého mítinku můžete jako obvykle sledovat na internetové televizi EquiTV.
17.09.2021 14:30  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Dostihy  |  
ŽIVĚ
| FANCLUB
reklama 12D
 
Poměrně úzkou sestavu jmen, která se dosud objevovala v lepších dostizích dvouletých koní, v neděli výrazně rozšíří 40. Cena zimní královny DS Pegas. Tradiční vrchol dvouletých klisen, který uzavírá sezonu na závodišti v Karlových Varech, se letos může pochlubit vyrovnanou sestavou jedenácti kandidátek.
 
Největší dostihové zkušenosti má druhá z Ceny Masise Porcinella (Šafář), naposled vítězná v Mostě. Srpnovým vítězstvím z karlovarské dráhy se může pochlubit Bohemian Rhapsody (Demo), v Bratislavě se prosadila raná Shabana (Palík).
 
Umístit se již dokázaly nositelky dobrých původů Queen of Beaufay (Vyhnálek), Lady Sophie (Foret) či Askerana (Verner) a počítat je třeba i s tušimickou dvojicí Comming Pulse (Zatloukal) a Miram (Lukášek).
 
Hned několik zajímavostí slibuje rámcový program. Jeden z fenoménů letošní karlovarské sezony Opinion Maker se v dvojkové Ceně Jockey Clubu ČR pokusí o letošní hattrick. Narazí však na kvalitní soupeře jako Royal Town, Bonys, Spencer či Storm de Nuit.
 
Po čase se vracejí na lázeňskou dráhu překážkové dostihy. Ve Velké karlovarské steeplechase na 4200 metrů se utkají mimo jiné dvojnásobný vítěz Velké mostecké Dusigrosz a někdejší vítěz italského Gd2 Arkalon.
 
Provozní část nedělního odpoledne disponuje početnými startovními poli, hned ve dvou z nich budou čekat na svou šanci náhradníci pod čarou. 
 
První z osmi nedělních dostihů bude odstartován ve 13:30, přímý přenos internetové televize EquiTV.cz si můžete pustit již ve 13:00. Upozorňujeme, že se jedná o stream v režimu +5. To znamená, že on-line vysílání je zpožděno o pět minut oproti reálu. Tzv. nízkolatenční vysílání mohou zájemci sledovat prostřednictvím stránek Tipsportu. Distribuci signálu nezajišťuje EquiTV.cz.
 

STREAM SLEDUJTE NA TÉTO STRÁNCE

Startovní listiny najdete na webu Jockey Clubu ČR

 

Ilustrační foto: Bohumil Křižan, Jockey Club ČR



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE