reklama 11C

Živě: Dosáhne Gejzir na hattrick? Sledujte Velkou cenu Netolic

ikonka

Netolické dostihy s malebnou kulisou zámku Kratochvíle mají mnohaletou tradici a těší se velké divácké oblibě. Letošní Velká cena Netolic se koná v neděli 15. srpna a vy můžete být při tom prostřednictvím přímého přenosu internetové televize EquiTV.
15.08.2021 08:00  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Dostihy  |  
ŽIVĚ
| FANCLUB
reklama 12C
 
Předloni zvítězil o šest délek, loni po boji o krk. V neděli se čtrnáctiletý valach Gejzir pokusí o hattrick ve Velké ceně Netolic, která se na závodišti vedle zámku Kratochvíle poběží jako Steeplechase cross country Velká cena Galopp News pod patronátem Šindelář spedition s.r.o.
 
Obhájce vítězství, kterého opět pojede žokej Marcel Novák, však nebude mít snadný úkol. Kromě druhého z loňského ročníku Wotana budou mezi jeho soupeři mezinárodně ostřílený Meishoh Kongoh, letos v Pardubicích rozcvičený Marcus Aurelius nebo syn dvojnásobné vítězky Velké pardubické Registany Randy.
 
Jediný jihočeský mítink letošní sezony obsahuje jako obvykle rovinové dostihy i steeplechase. Vrcholem rovinové části odpoledne bude Cena města Netolic na 1200 metrů za účasti v Německu etablované Berouyine, letos dvakrát stříbrné Secret Passion a někdejší klasické vítězky Gold Memory, vracející se na dráhu po dvou letech v nových barvách.
 
První z osmi dostihů bude odstartován ve 13:00, přímý přenos internetové televize EquiTV si můžete pustit již ve 12:30. Upozorňujeme, že se jedná o stream v režimu +5. To znamená, že on-line vysílání je zpožděno o pět minut oproti reálu. Tzv. nízkolatenční vysílání mohou zájemci sledovat prostřednictvím stránek Tipsportu. Distribuci signálu nezajišťuje EquiTV.cz.
 

STREAM SLEDUJTE ZDE! (KLIKNĚTE)

Startovní listiny najdete na webu Jockey Clubu ČR

 
Ilustrační foto: Bohumil Křižan, Jockey Club ČR



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE