reklama 11A

Za týden milion. Sbírka na pomoc Sportovní stáji Málek do konce září

ikonka

Velmi úspěšně pokračuje Sbírka na pomoc Sportovní stáji Málek po tragickém požáru v obci Boháňka na Jičínsku. Již po pěti dnech se částka přehoupla přes hranici jednoho milionu korun. „Pokračovat bude až do konce září,“ upřesnila Andrea Halíková.
08.09.2021 14:45  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12A
 
Za dva dny téměř tři čtvrtě milionu, za pět dní přes milion. Přesně po týdnu je na transparentním účtu „Sbírka na pomoc Sportovní stáji Málek“ u Raiffeisen Bank, jehož číslo je 2223336686/5500, 1.043.137,76 korun.
 
„Vlna solidarity, kterou projevila nejen jezdecká komunita, určitě předčila má očekávání. Byla jsem opravdu překvapená, kolik peněz dorazilo za první dva dny,“ uvedla parkurová jezdkyně Andrea Halíková, která je v kontaktu s Kateřinou a Ondřejem Málkovými a iniciovala vznik zmíněné veřejné sbírky.
 

Psali jsme: Bugatti svůj boj o život prohrál. Obrovská vlna solidarity neutichá

 

Ta by měla pokračovat až do konce září. „Sbírku jsme vypsali na měsíc a poté bychom chtěli vybraný finanční obnos oficiálně předat zástupcům Sportovní stáje Málek. Věřím, že by se do té doby mohlo sejít na účtu kolem 1,5 milionu korun, což je zároveň prvotně odhadovaná výše škody ze strany hasičů,“ pokračuje Halíková. Škody však vznikly nejen na hmotném majetku, ale Málkovi přišli také o dva své milované koně. Vyšetřování příčiny požáru prý stále pokračuje.
 
„Rodina Málkových je za veškerou podporu velmi vděčná a přistupuje k ní s velkou pokorou. Určitě po skončení sbírky budeme společně podrobněji informovat o tom, jak bude s penězi naloženo,“ dodala Andrea Halíková.
 
Foto: se souhlasem hasičů Královéhradeckého kraje



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE