reklama 11A

Výběrové řízení do Riders Academy. Účastní se ho i tři české jezdkyně

ikonka

Sofie Najmanová, Anna Held a Linda Portychová se ve dnech 8. a 9. září účastní v nizozemském Kronenbergu výběrového řízení do Young Riders Academy. Jdou tak ve stopách Václava Staňka, který v tomto projektu zatím jako jediný Čech uspěl.
09.09.2020 08:00  |  Autor: Lucie Spiwoková  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

 

Sedmým rokem probíhá program Young Riders Academy na podporu mladých parkurových talentů. Za dobu existence projektu jím prošli například Bertram Allen, George Whitaker, Laura Klaphake, Michael G Duffy nebo Niklas Krieg. V roce 2019 uspěl první Čech, a to Václav Staněk.
 

Čtěte také: Staněk ve stájích žijící legendy: Od června pracuji pro Schockemöhleho

 
Ve dnech 8. – 9. září se účastní Anna Held, Linda Portychová a Sofie Najmanová výběrového řízení pro další cyklus. To probíhá v nizozemském Kronenbergu a sestává z praktické parkurové zkoušky a pohovorů. Jezdci mají sebou mladého koně pro nižší kurzy a zkušeného koně pro parkury až do 145 centimetrů. V letošním turnusu je celkem dvaatřicet uchazečů z šestnácti zemí. 
 
 
Foto: Lukáš Najman



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE