reklama 11A

Vojtková vede skokové MČR jednotlivců. Další jezdci mají body za čas

ikonka

V kategorii jednotlivců mistrovství České republiky v parkurovém skákání zbyla pouze jedna dvojice bez penalizace. Do nedělního třetího kola postupuje z vedoucí pozice Alžběta Vojtková s Catarem 1. Za ní jsou čtyři jezdci s trestnými body za čas.
17.07.2021 16:58  |  Autor: Kateřina Návojová  |  Rubrika: Sport  |  
FOTOGALERIE
| FANCLUB
reklama 12B

 
Již třetím dnem hostí olomoucké Equine Sport Centrum parkurový šampionát. Náročné druhé kolo soutěže jednotlivců podobně jako v jiných kategoriích zamíchalo pořadím na předních místech. 
 
Jedna jediná dvojice absolvovala sobotní část bez chyb na překážkách a ve stanoveném čase. Tvoří ji Alžběta Vojtková a Catar 1. Jedná se zároveň o dvojici, jež nechybovala ani v prvním kole, což pro ni znamená nejlepší výchozí pozici před nedělním finále mistrovského klání. Současně se stala vítězkou sobotní samostatně hodnocené otevřené soutěže. 
 
Hned několik jezdců si poradilo s oběma koly šampionátu jednotlivců taktéž bez chyb, nevyhnuli se však penalizaci za překročení stanoveného času. Tři trestné body a průběžné páté místo si drží po dvou kolech Jan Malý s OC Californii 1. O bod méně má na zatím čtvrté pozici Josef Kincl s G-Pleasure D.D. Po dvou kolech jsou průběžně na druhé pozici dva jezdci s jedním trestným bodem, a to Jiří Tměj s Crosbym DK a Jan Štětina s Fantasticem-S. Oba inkasovali penalizaci v náročnějším sobotním druhém kole.
 
Jednomu poboření překážky se v sobotu nevyhnul obhájce titulu Vladimír Tretera s klisnou Glierite. Čtyři trestné body po dvou kolech ho řadí na průběžné šesté místo, společně s Terezou Veselou s Ferrarim. Tato jezdkyně vloni vybojovala titul vicemistryně.
 
Foto: Kateřina Návojová
Zdroj: tiskový servis ESC Olomouc



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE