reklama 11C

Živě: Boj o parkurové tituly. Sledujte mistrovství ČR 2021 v Olomouci

ikonka

Olomoucké Equine Sport Centrum hostí od 15. do 18. července mistrovství České republiky v parkurovém skákání. EquiTV.cz ve spolupráci s pořadateli a Českou jezdeckou federací připravila on-line přenosy ze všech čtyř soutěžních dnů.
17.07.2021 06:00  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |  
ŽIVĚ
| FANCLUB
reklama 12D
 
Ve čtvrtek 15. července si můžete live stream zapnout od 14:00 hodin. V první půlhodině vám nabídneme úvodní video rozhovory a od 14:30 se můžete těšit na první kola kategorií U25 a jednotlivců. 
 
V pátek, v sobotu a v neděli živé přenosy poběží od časných ranních hodin. Dění na kolbišti můžete sledovat vždy již 15 minut před startem soutěžního programu. V přestávkách mezi soutěžemi bude režie divákům nabízet sérii video rozhovorů s úspěšnými jezdci, ale i dalšími účastníky či funkcionáři. 
 

ON-LINE PŘENOS SLEDUJTE ZDE

VÝSLEDKOVÝ SERVIS NAJDETE POD TÍMTO ODKAZEM

 
Pokud vám některá část programu unikne, tak můžete využít funkci zpětného přehrávání. Záznamy jednotlivých soutěží a rozhovory budou průběžně publikovány i na YouTube EquiTV.cz, můžete je sledovat tedy i samostatně. 
 
Sledovat můžete také další aktuální zpravodajství z průběhu šampionátu na webech www.escolomouc.cz/mcr.php a www.jezdci.cz, příp. na sociálních sítích, kde budou ke zhlédnutí i bohaté fotogalerie.
 
Foto: Kateřina Návojová



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE