reklama 11D

Víkendové starty Doležala při CSI v Opglabbeeku

ikonka

Mezinárodní skokové závody v belgickém Opglabbeeku pokračovaly závodním děním až do nedělního dne 11. listopadu. Český zástupce Filip Doležal však startoval v poslední soutěži jedoucí se při CSI3* během sobotního odpoledne…
11.11.2018 11:05  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

Během sobotního dne jsme mohli vidět českého reprezentanta Filipa Doležala na startu soutěže 140 centimetrů vysoké. Jednalo se o skokovou zkoušku vypsanou při CSI3*. Český jezdec v ní sedlal hřebce Reason de Ganad a také valacha Sam I AM. Lepší výkon se mu nakonec podařil v soutěži na čas s Reasonem de Ganad, s nímž se dostal do cíle s osmi trestnými body na kontě.

S tímto hřebcem si však jezdec dojel pro umístění v elitní dvacítce během pátečního programu. Tentokrát se jednalo o soutěž 145 centimetrů vysokou, kde byly případné trestné body přepočítány na vteřiny. Česká dvojice Filip Doležal a Reason de Ganad nakonec obsadila 17. příčku konečného pořadí.

V sobotu se jednalo o poslední start české dvojice v rámci soutěží CSI3*. V neděli totiž Filip Doležal zakončili své působení na těchto závodech v rámci CSI1*. V soutěžích při CSI1* startoval Filip Doležal taktéž s několika svými svěřenci.

Během pátku si připsal bezchybnou první fázi s klisnou First Edition. Jednalo se o soutěž 130 centimetrů vysokou. Jedno shození v druhé fázi však v početné konkurenci na přední příčky nestačilo.

V neděli jsme pak mohli Filipa Doležala vidět opět na parkuru 130 centimetrů vysokém, kde v rámci CSI1* sedlal klisnu First Edition i Chaccamilu. Pro lepší výsledek si dojel s First Edition, s níž opět dokončil první fázi bez trestných bodů. Čtyři trestné body inkasoval až ve fázi druhé.

 

Kompletní výsledkové listiny naleznete ZDE.




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE