reklama 11D

Veselá uzavřela první týden v Lieru. S Ferrarim jednou chybovala v GP

ikonka

V neděli 13. prosince vyvrcholil první týden X-mas Tour v belgickém Lieru. Tereza Veselá přivezla jednu chybu v Grand Prix. „Ferrari skákal výborně. Trošku se mi polekal Santy na odskoku a ztratili jsme soustředěnost. Mám ale velikou radost,“ říká.
13.12.2020 19:27  |  Autor: Vojtěch Kroupa  |  Rubrika: Sport  |  
FOTOGALERIE
| FANCLUB
reklama 12B

Nedělní závěr prvního týdne X-mas Tour Lier 2020 v podobě Grand Prix CSI2* na úrovni 145 centimetrů zvládla Tereza Veselá velmi dobře. Po jedné smolné chybě s Ferrarim skončila na pětadvacátém místě. Výborně projela také parkurem na výšce 130 centimetrů v sedle klisny Hivanty. Soutěž dokončila bez trestných bodů, což znamenalo čtrnácté místo. 
 
První týden v Belgii uzavřela také Kateřina Tomanová, a to svými starty v soutěži do 130 centimetrů. Nejlepší výsledek zaznamenala s koněm jménem Kronos. Po bezchybné jízdě jí patřila sedmnáctá příčka. Dále startovala s koňmi Armani Code a Lord, přičemž s oběma přivezla do cíle parkuru čtyři trestné body. 
 

Kompletní výsledky naleznete ZDE

 

Foto archiv Terezy Veselé 



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE