reklama 11B

Při pátečním CDI v Pilisjászfalu triumfovaly Procházková i Vavříková

ikonka

Sportovní program mezinárodních drezurních závodů v maďarském Pilisjászfalu pokračoval pátečními úlohami a dvě vítězství putovala opět do České republiky. O ta se zasloužily Anna Procházková v kategorii pony a Eva Vavříková v soutěži určené juniorům.
06.08.2020 20:10  |  Autor: Pavlína Záhorová  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D
Mladým drezurním reprezentatkám se na mezinárodních drezurních závodech v maďarském Pilisjászfalu nedaleko Budapešti daří. Již v úvodním dni získala pro Českou republiku dvě vítězství Eva Vavříková, v pátek 6. srpna se o české výhry zasloužila opět Eva Vavříková, tentokrát společně s Annou Procházkovou.
 
V pony kategorii zvítězila díky výslednému hodnocení 70,081 procenta Anna Procházková na čtrnáctiletém valachovi Nice Guy, zatímco v kategorii juniorů opět zazářila Eva Vavříková v sedle devítiletého Siracusy a vítězství získala s hodnocením 71,588 procenta.
 
Kompletní výsledky najdete ZDE.
 
Foto archiv Anny Procházkové



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE