reklama 11B

V Čakovičkách zahájila vozatajská Zlatá podkova. Vedou Kurka a Soukup

ikonka

Také vozatajové zahájili opožděně venkovní sezonu 2020. V Čakovičkách probíhá od soboty 27. června první kvalifikace Zlaté podkovy 2020. První den se jela drezura a parkur, v nichž byli velmi úspěšní Libor Kurka a Alexandr Soukup.
27.06.2020 21:19  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D
 
Stoprocentně úspěšný byl první den zahajovacího mítinku Zlaté podkovy 2020 ve spřežení Libor Kurka. S Husarem nenašel v singlech přemožitele jak v drezuře, tak ve vozatajském parkuru, byť si v něm připsal 6 trestných bodů. Se skóre 55,25 se ujal vedení, přičemž má na druhého Daniela Bejra náskok zhruba devět bodů. S druhým se svým koněm je Bejr po prvním dni třetí.
 
V párech vyhrál drezuru Jiří Nesvačil junior, ale parkur, který je běžně jeho silnou disciplínou, byl až šestý. Před nedělním maratonem je tak se 71,41 body druhý. Vede Alexandr Soukup s 58,67 body. Obě sobotní zkoušky dokončil jako druhý v pořadí. Nejlepší parkur měl Jaroslav Kohout, jenž nasčítal 73,21 bodů a je tak zatím třetí. 
 

PSALI JSME: Jiří Klubal: 55. ročník Zlaté podkovy v Humpolci určitě uspořádáme

 

Kategorie čtyřspřeží se v Čakovičkách nejede, dalšími rámcovými soutěžemi jsou dvojspřeží pony, jednospřeží pro koně startující prvním a druhým rokem a hobby soutěž spřežení pro děti. Kompletní výsledky najdete POD TÍMTO ODKAZEM.
 
Ilustrační foto: Gabriela Pilařová



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE