reklama 11D

Orctová může potřetí za sebou vyhrát finále ZP. První krok udělala

ikonka

Finále 54. ročníku Zlaté podkovy začalo v pátek 23. srpna drezurními úlohami. Ve stejnojmenné soutěži ve všestrannosti má Eliška Orctová šanci vybojovat hattrick. Vyhrála už v letech 2017 a 2018. V páteční drezuře k tomu udělala první krok.
24.08.2019 09:30  |  Autor: Lucie Spiwoková  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D
Humpolec hostí finále 54. Zlaté podkovy. V pátek 23. srpna se jely drezurní úlohy v obou disciplínách, které seriál spojuje, tedy spřežení a všestrannosti. O průběhu vozatajské soutěže jsme již informovali, pojďme se tedy podívat, jak vypadala úvodní zkouška v podání jezdců military.
 
Ve Zlaté podkově na úrovni dvou hvězd si nejlépe vedla Eliška Orctová s Bonusem, a udělala tak první krok k hattricku, který letos může v Humpolci vybojovat. Do sobotního krosu si dvojice ponese 29,66 trestného bodu. Druhé i třetí místo drží Jiří Maxera s koňmi Desire a C´Est le Beau. 
 
Stříbrnou podkovy vede Alžběta Vyštajnová, která v sedle Elzara dostala v drezuře nejnižší bodové zatížení, a to 25 trestných bodů. Z druhé příčky odstartuje do terénní jízdy Jan Holec s Tasznikem a třetí je aktuálně Michaela Kadlecová na Zeo.
 

Výsledky najdete ZDE

 
Ilustrační foto: archiv Jezdci.cz




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE