reklama 11C

Maraton v Humpolci zamíchal pořadím finále ZP. Parkur bude napínavý

ikonka

Finálový maraton mají za sebou účastníci humpolecké Zlaté podkovy spřežení. Jel se v sobotu 24. srpna a jeho výsledky promluvily do pořadí. Lídr se měnil v soutěži dvojspřeží i čtyřspřeží. Nevelké odstupy slibují napínavý vozatajský parkur.
25.08.2019 07:39  |  Autor: Lucie Spiwoková  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A
 
Finále 54. ročníku Zlaté podkovy spřežení hostí ve dnech 23. - 25. srpna Humpolec. Po pátečních drezurách čekal o den později vozataje atraktivní maraton. A jeho výsledky zamíchaly pořadí, které původně určila drezurní zkouška.
 
V soutěži čtyřspřeží se díky výbornému výkonu v terénu vyšvihl do vedení Zdeněk Jirásek, který byl původně až na třetím místě. Druhý je před jízdou mezi kužely Jaroslav Juráň a z třetího místa nastoupí Petr Novák.
 
Jméno na vedoucí pozici se měnilo i v kategorii párů. Po drezuře vedl Václav Coufalík, ale v maratonu jej překonal Josef Drábek. Před nedělním parkurem je dělí necelé tři body, což slibuje ještě napínavou podívanou. Třetí je Jaroslav Petřek.
 
V singlech na první příčce setrval Karel Nývlt. Ze čtvrtého místa ze za něj posunul David Haitl, za nímž se drží Kateřina Neumannová. V párech pony si nejlépe vede Monika Pospíšilová.
 

Výsledky najdete v tomto odkazu

Ilustrační foto: archiv Jezdci.cz





reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE