reklama 11D

Úspěch sbírky pro Vladimíra Votřela. Vybralo se přes 230 tisíc korun

ikonka

Známý paradrezurní reprezentant Vladimír Votřel neskrývá nadšení. Sbírka na neurostimulátory, která probíhá od 2. prosince, dopadla výborně a měsíc před jejím ukončením je na účtu již přes 230 tisíc korun. To je více, než byl původní cíl.
31.01.2022 10:50  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12C

 
Začátkem prosince loňského roku jsme psali o sbírce pod záštitou Výboru dobré vůle – Nadace Olgy Havlové, která má za cíl vybrat prostředky na pořízení neurostimulátorů pro paradrezurního reprezentanta Vladimíra Votřela. Po dvou měsících je na kontě více jak 230 tisíc korun a složilo se na ně zhruba 280 dárců. 
 
„Chtěl bych všem moc poděkovat podporu. Nemohu ani svými slovy vyjádřit své emoce. Moje sbírka založená Výborem dobré vůle – Nadací Olgy Havlové dosáhla finálové částky na pořízení vlastních WalkAide. Četl jsem každý komentář, co jste mi tam nechali a moc si toho vážím,“ uvedl známý paradrezurní jezdec, který v profesním životě pracuje na záchranné stanici Pavlov a se stará o volně žijící zraněná zvířata. 
 
Vladimír Votřel se od osmnácti let potýká s diagnózou roztroušené sklerózy a nemoc se ozývá hlavně při pohybu dolních končetin, kdy ujít více než padesát metrů je nad jeho síly. A právě neurostimulátory mu velmi pomáhají. Díky Nadaci Jakuba Voráčka, která podporuje lidi s roztroušenou sklerózou, má v současné době tyto neurostimulátory zapůjčené na jeden rok. Již brzy si však bude moci pořídit své vlastní.
 

Psali jsme: Neurostimulátory pro Vladimíra Votřela. Reakce lidí byla nečekaná

 
„Přísahám, že vašeho daru a podpory nezneužiju a s úctou a poctivostí s ním naložím. Mám rád svou práci, mám rád své koníčky. Věnuji tomu veškerý svůj čas a jsem moc rád za to, že to dělám. V jezdectví jsem našel svůj sport, svou zálibu, své já. Vždy se těším na závody. Kdo může říct, že má super koňské parťáky, super tým a kolektiv přátel kolem sebe. Každý parťák ví, že mám handicap a není to se mnou lehký, ale vždy mě dovedli k dalšímu cíli. Jsem moc rád v úžasném kolektivu přátel a všech, co mají rádi koně. V mé práci zase trávím veškerý čas se zvířaty. Setkávám se s příběhy, které chytají za srdce a s lidmi, kterým není zvířecí osud lhostejný,“ uvedl na sociálních sítích.
 
„Slibuji, že Vaši pomoc vrátím každým zachráněným zvířátkem, každým závodem, který pojedu a každou motivací, kterou ode mě dostanete. Moc si Vás všech vážím. Děkuji,“ dodal Vladimír Votřel.
 
Foto: Pavlína Andrísková, poskytl Vladimír Votřel



Sledujte vysílání EquiTV.cz nebo poslouchejte EquiRadio.cz

 

Přihlaste se k odběru týdenního newsletteru ZDE!

 

Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

FB skupiny Jezdci.cz, EquiTV.cz a EquiRadio.cz

 
Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i prostřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz

FB Jezdci.cz

FB Jazdci.sk

FB EquiTV.cz a EquiRadio.cz


reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE