reklama 11A

Smrčková: Na Grand Prix Jana Kutěje máme plný stav. Závody proběhnou

ikonka

Jedním z velkých říjnových mítinků v parkurovém skákání, kterých se dotknou nová vládní nařízení v souvislosti s plánovaným vyhlášením nouzového stavuje, je Grand Prix Jana Kutěje v Equine Sport Centru Olomouc. Závody proběhnou letos bez diváků.
30.09.2020 10:12  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A
 
V Olomouci již mají bohaté zkušenosti s vládními opatření z jara letošního roku, a tak dle slov ředitelky Equine Sport Centra, Michaely Smrčkové, by nová omezení neměla bránit v uskutečnění akce.
 
„V tuto chvíli máme stop stav přihlášek, v pátek a v sobotu by mělo proběhnout kolem dvou stovek startů, které jsou rozděleny do tří soutěží. Dle aktuálně dostupných informací bychom se při rozdělení na jednotlivé sektory a soutěže měli bez diváků hladce do maximálního počtu osob vejít. Již s tím máme zkušenosti, a tak uděláme vše proto, abychom závody byli schopni odjet,“ uvedla Smrčková.
 

PSALI JSME: Organizovaný sport bude, ale bez diváků, řekl Prymula v Událostech ČT

 
Zoufat nemusejí ani fanoušci parkurového skákání, kteří chtěli průběh závodů sledovat. Equine Sport Centrum Olomouc ve spolupráci s internetovou televizi EquiTV.cz připravilo on-line přenos jak sobotních, tak nedělních soutěží. „V předešlých letech jsme živě přenášeli pouze nedělní vyvrcholení Grand Prix Jana Kutěje, letos diváci budou moci vidět on-line i sobotní první kola,“ upřesnila Michaela Smrčková.
 
Podrobnosti o programu závodů najdete POD TÍMDO ODKAZEM. Další informace hledejte na stránkách pořadatele s adresou www.escolomouc.cz.
 
Foto Jenda Andrash / ESC Olomouc



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE