reklama 11A

Dění v týdnu: Třetí víkend v září láká na finále ČSP a MČR ve voltiži

ikonka

Hořovice, Tlumačov, Hradištko, Olomouc nebo Královice, tam všude se ve třetím záříjovém týdnu odehrají sportovní mítinky různých disciplín. Těšit se můžeme na napínavé finále Českého skokového poháru, závěr drezurního KMK, stejně tak na voltižní MČR.
15.09.2020 19:30  |  Autor: Pavlína Záhorová  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

Devatenáctý ročník Českého skokového poháru završí hořovický mítink

 

Již od úterý 15. září běží v Hořovicích finálový mítink devatenáctého ročníku Českého skokového poháru. Zatímco úvodní dny patří spíše nižším soutěžím, pátek přinese poslední letošní Velkou cenu a neděle napínavé finále nejlepších čtyř jezdců s výměnou koní na překážkách do 145 centimetrů.
 
Internetová televize EquiTV.cz ve spolupráci s Asociací Český skokový pohár připravila i pro sezonu 2020 ze všech pohárových Velkých cen živé vysílání. Poslední kolo i finále ČSP můžete sledovat živě na TOMTO ODKAZU.
 
Startovní i výsledkové listiny najdete ZDE.
 
 
 

O voltižní mistrovské medaile se bude bojovat v tlumačovském hřebčinci

 

V druhé polovině září přichází na řadu také mistrovský mítink ve voltiži. Nejlepší čeští zástupci této disciplíny se sejdou ve dnech 18. až 19. září v areálu Zemského hřebčince v Tlumačově a rozdají si medaile ve všech kategoriích jednotlivců i skupin.
 
Startovní i výsledkové listiny najdete ZDE.
 
 
 

Finále drezurního KMK zahájí v pátek 18. září v Hradištku u Sadské

 

Chovatelský seriál Kritéria mladých koní zakončí svou drezurní sekci ve dnech 18. až 20. září v Hradištku u Sadské. Čtyř, pěti a šestiletí koně se při finále utkají ve dvoukolových soutěžích.
 
Startovní i výsledkové listiny najdete ZDE.
 
 
 

Equine Sport Center hostí oblastní mistrovství a Cenu Olomouckého kraje

 

Od pátku 18. do neděle 20. září se v areálu Equine Sport Center Olomouc odehraje Cena Olomouckého kraje souběžně s oblastním mistrovstvím mladých jezdců a seniorů. Skákat se bude až do stočtyřiceti centimetrů.
 
Startovní i výsledkové listiny najdete ZDE.
 
 
 

Třetí záříjový víkend bude v Královicích patřit pony drezuře

 

Jezdecký areál v Královicích u Slaného bude o víkendu 19. až 20. září dějištěm finále Českého poháru ČJF v pony drezuře. Součástí závodů jsou rovněž otevřené soutěže pro velké koně.
 
Startovní a výsledkové listiny najdete ZDE.



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE