reklama 11B

CSI2* Grimaud: Anna Kellnerová veze na jih Evropy hvězdné koňské trio

ikonka

Francouzská riviéra ožije jezdeckým sportem. V Grimaud nedaleko St. Tropez startuje ve čtvrtek 18. června série mezinárodních parkurových závodů CSI. Ve dvouhvězdové úrovni se objeví také Anna Kellnerová s třemi svými koňmi.
14.06.2020 12:25  |  Autor: Lucie Spiwoková  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

 

Hvězdnou koňskou sestavu veze na jih Francie česká reprezentantka Anna Kellnerová na mezinárodní mítink CSI2* Grimaud. Od čtvrtka 18. června se představí v sedle hřebce Classica, valacha Silverstona G a klisny Catch Me If You Can OLD. 
 
V dvouhvězdové úrovni je připraveno celkem osm soutěží od výšky překážek do 120 centimetrů až po nedělní Grand Prix. Její překážky budou dosahovat výšky do 145 centimetrů.
 
V Grimaud se bude závodit až do poloviny července, a to během čtyř mítinků. V případě prvních dvou se bude skákat při CSI2* respektive CSI4*. Později bude vypsáno i pět hvězd.
 

Web pořadatele najdete ZDE

Foto: archiv Jezdci.cz / Kateřina Návojová




K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE