reklama 11C

Sára Vingrálková a Ondřej Zvára úspěšní při čtvrteční Sunshine Tour

ikonka

Ve španělském městě Vejer de la Frontera běží třetí týden Sunshine Tour, kde nadále setrvává početná česká ekipa. Ve čtvrtek 27. února se v nejvyšších soutěžích dne velmi dobře prezentovali jezdci Sára Vingrálková, Ondřej Zvára a Aleš Opatrný.
27.02.2020 21:07  |  Autor: Pavlína Záhorová  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B
Ve čtvrtek 27. února se již ve třetím týdnu Sunshine Tour dařilo v nejvyšších soutěžích dne českým reprezentantům. Na start stopadesátky se postavila a zároveň se umístila na dekorované dvanácté příčce bezchybná Sára Vingrálková a desetiletý Kas-Sini DC. Aleš Opatrný a čtrnáctiletý Gentlemen VH Veldhof jednou chybovali.
 
Čtvrteční stočtyřicítka se z Čechů povedla nejvíce Ondřeji Zvárovi v sedle šestnáctiletého Cento Lana, kterou společně dokončili bezchybně, podobně jako Aleš Opatrný a Gucci.
 

Kompletní výsledky najdete ZDE

 
Ilustrační foto archiv jezdci.cz



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz


reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE